Oudercursus Babygebaren dinsdagavond 24 april, 29 mei en 5 juni 2018

De Babygebarencursus voor ouders geeft een diepgaande kijk op het Babygebaren-programma en geeft ouders en opvoeders waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling bij hun kind te stimuleren. Het laat je zien hoe je een gebaar aanleert bij je kind en geeft inzicht in verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Je zult functionele gebaren leren; effectieve manieren om gebarentaal te gebruiken in het dagelijks leven, en activiteiten die op een creatieve manier de taalontwikkeling stimuleren. De eerste bijeenkomst duurt 2 uur. Na de eerste bijeenkomst heb je vijftig gebaren geleerd! Bij de cursus is een exemplaar van het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’, inbegrepen, je ontvangt dit op de eerste bijeenkomst.

De Babygebarencursus voor ouders bestaat uit drie bijeenkomsten waarin we steeds een stapje verder gaan. Na de basis van Babygebaren die in de eerste bijeenkomst aan de orde komt, kun je in de tweede en derde bijeenkomst je vragen stellen, ervaringen delen met andere ouders en natuurlijk nieuwe gebaren leren. Op deze manier wordt er nog meer perspectief gegeven aan de methode Babygebaren. De tweede en derde bijeenkomst duren anderhalf uur.

Je bent welkom om je kindje mee te nemen naar de bijeenkomsten, maar liefst alleen wanneer het nog niet al te mobiel is. Aanwezigheid van je baby is overigens niet noodzakelijk voor de cursus. Idealiter komen beide ouders naar de cursus; als dit niet lukt kan iemand die regelmatig oppast bij het gezin, of bijvoorbeeld een opa of oma die het leuk vindt om ook Babygebaren te gaan gebruiken, meekomen in plaats van een ouder.

Ik geef de cursus bij mij thuis op:

dinsdag 24 april 20.00-22.00 uur

dinsdag 29 mei 20.00-21.30 uur

dinsdag 5 juni 20.00-21.30 uur

De kosten van de cursus bedragen 80 euro.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar carine@kleinegebaren.nl

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *